Zlate verižice iz belega zlata so med najbolj priljubljenimi modnimi dodatki za ženske.

Zlata verižica iz belega zlata Anker je čudovit modni dodatek za ženske in moške. Zlatarna Muršič v svoji ponudbi nudi verižice različnih velikosti, debelin in dizajnov. Na voljo so verižice iz belega zlata, zlate verižice, srebrne verižice in tudi verižice iz jekla. Da boste s svojim izborom kar najlepše popestrili svojo modno garderobo kakor tudi pritegnili pozornost, v naši Zlatarni nudimo najbolj preizkušene modele zlatih verižic. Prav gotovo ste že slišali za ˝kič˝. “Kič” je navadno le kratkotrajen modni dodatek saj nima, kot temu radi rečemo dizajna večnosti, ampak dizajn kratkoročne všečnosti. Na podlagi dolgoletnih izkušenj zato v naši zlatarni nudimo dizajne zlatih verižic iz belega zlata, ki ostanejo večno lepe, večno dragocene, večno všečne.

Zlata verižica iz belega zlata Anker povdari osebnost, stil in gracioznost

Pri damah se zlata verižica še posebej lepo poda ob oblačilih z V – izrezom. Hkrati poudari osebnost, stil in gracioznost. Zavedamo se, da zlata verižica Anker lahko lepo popestri vrsto vaših posebnih življenskih trenutkov. V kolikor pa v naši spletni trgovini niste uspeli izbrati najprimernejšo obliko, debelino, velikost verižice ali obeska za zlato verižico vas vabimo, da nas osebno obiščete.

Obiščite nas na Litijski 38, 1000 Ljubljana

V naši fizični trgovini v Ljubljani nudimo na ogled in nakup široko paleto verižic in obeskov iz zlata ali srebra ter si lahko ogledate mnoge druge izdelke kot so zapestnice, poročni prstani, zaročni prstani, uhani, verižice z imenom in druge artikle. Verjamemo, da imamo za vsakogar nekaj odličnega in po najugodnejši ceni na voljo. Zlatarna Muršič ob prodaji raznovrstnega nakita nudi tudi hiter, strokoven in ugoden servis. Naše izdelke je preizkusilo in kupilo že na tisoče strank in prav na vsakemu obrazu je bil viden nasmeh iskrenega zadovoljstva. Vsem strankam z veseljem tudi svetujemo, pomagamo pri izboru najljubšega nakita ter nudimo mnoge unikatne rešitve po meri.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zlata verižica iz belega zlata Anker”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.

Litijska cesta 38 / 1000 Ljubljana
E-pošta: info@zlatarnamursic.si
Hiter stik: +386 (0)40 208 438
TRR/IBAN: SI56 6100 0000 6968 633
(DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
SWIFT: HDELSI22

ZLATARNA S TRADICIJO

VARNOST

Skrbimo za vašo varnost pri plačilih!

Plačilne metode

  • Unikatna izdelava nakita
  • Novi artikli Zlatarne Muršič

Zlatarna Muršič 2019 | Vse pravice pridržane
O piškotkih | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | Vračila izdelkov | Plačila in dostava
+386 (0) 40 208 438 | Litijska cesta 38, 1000 Ljubljana - Slovenija

Hvala za zaupanje!

Izdelava spletne trgovine Zlatarne Muršič: